Altay Göztepe Derbisi : Goztepe Karsiyaka Derbisi Vikipedi : Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri.

Haftasında i̇zmir derbisinde altay ile göztepe karşı karşıya geldi. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Müsabaka bein sports'tan ekranlara gelecek.

Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Altay Goztepe Yonetimi Derbi Oncesi Bir Araya Geldi Haberler
Altay Goztepe Yonetimi Derbi Oncesi Bir Araya Geldi Haberler from foto.haberler.com
Haftasında i̇zmir derbisinde altay ile göztepe karşı karşıya geldi. Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Müsabaka bein sports'tan ekranlara gelecek. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Haftasında 18 yıl aradan sonra altay ve göztepe arasında oynanacak i̇zmir derbisi öncesinde kulüp başkanları, i̇zmir spor .

Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64.

Müsabaka bein sports'tan ekranlara gelecek. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ile göztepe karşı karşıya geldi. Altay uzun süre yenik götürdüğü maçı çevirmeyi başardı. Haftasında 18 yıl aradan sonra altay ve göztepe arasında oynanacak i̇zmir derbisi öncesinde kulüp başkanları, i̇zmir spor .

Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Haftasında i̇zmir derbisinde altay ile göztepe karşı karşıya geldi. Haftasında 18 yıl aradan sonra altay ve göztepe arasında oynanacak i̇zmir derbisi öncesinde kulüp başkanları, i̇zmir spor . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi.

Haftasında i̇zmir derbisinde altay ile göztepe karşı karşıya geldi. Iz9n6yxsqmql7m
Iz9n6yxsqmql7m from iasbh.tmgrup.com.tr
Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Müsabaka bein sports'tan ekranlara gelecek. Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Altay uzun süre yenik götürdüğü maçı çevirmeyi başardı. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ile göztepe karşı karşıya geldi.

Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya .

Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Haftasında 18 yıl aradan sonra altay ve göztepe arasında oynanacak i̇zmir derbisi öncesinde kulüp başkanları, i̇zmir spor . Müsabaka bein sports'tan ekranlara gelecek. Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Altay uzun süre yenik götürdüğü maçı çevirmeyi başardı. Haftasında i̇zmir derbisinde altay ile göztepe karşı karşıya geldi.

Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Haftasında i̇zmir derbisinde altay ile göztepe karşı karşıya geldi. Altay uzun süre yenik götürdüğü maçı çevirmeyi başardı. Haftasında 18 yıl aradan sonra altay ve göztepe arasında oynanacak i̇zmir derbisi öncesinde kulüp başkanları, i̇zmir spor .

Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Altay Goztepe Maci Sonrasi Polis Mudahalesi
Altay Goztepe Maci Sonrasi Polis Mudahalesi from media-cdn.t24.com.tr
Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Haftasında 18 yıl aradan sonra altay ve göztepe arasında oynanacak i̇zmir derbisi öncesinde kulüp başkanları, i̇zmir spor . Müsabaka bein sports'tan ekranlara gelecek. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Haftasında i̇zmir derbisinde altay ile göztepe karşı karşıya geldi. Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri.

Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde .

Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Altay uzun süre yenik götürdüğü maçı çevirmeyi başardı. Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Müsabaka bein sports'tan ekranlara gelecek. Haftasında 18 yıl aradan sonra altay ve göztepe arasında oynanacak i̇zmir derbisi öncesinde kulüp başkanları, i̇zmir spor . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ile göztepe karşı karşıya geldi. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde .

Altay Göztepe Derbisi : Goztepe Karsiyaka Derbisi Vikipedi : Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri.. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya .

Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi altay göztepe. Haftasında i̇zmir derbisinde altay ile göztepe karşı karşıya geldi.